Viimeisimmät artikkelit

Yritykset kamppailevat positiivisen näkyvyyden saavuttamisen kanssa jatkuvasti. Etenkin samankaltaisia palveluita tarjoavilla yrityksillä kilpailu on kovaa. Vaikuttajamarkkinointi on tehokas ja todistetusti toimiva keino markkinoida omaa yritystä kohdennetusti. Vaikuttajamarkkinointi jaetaan alalajeihin vaikuttajien seuraajamäärien mukaan.

Mainosala vaikuttaa kaikkien elämään, vaikkei sitä ehkä tule ajatelleeksi. Mainosalan uutena tulokkaana on hämmentävää tiedostaa, kuinka paljon alan ammattilaiset ovat vaikuttaneet elämääni ilman, että edes tiedän siitä mitään. On todella mielenkiintoista nähdä, miten mainonta ja markkinointi tapahtuu, ja kuinka paljon ne vaikuttavat yritysten toimintaan.

Jos olisit tiennyt mitä olisit tehnyt toisin kun vuosi 2020 alkoi, niin tiedät mihin suuntaan markkinointia on vietävä vuonna 2021. Tässä aluksi lyhennelmä ja lopuksi sama pitkästi selittäen.

Puhelimiin on tarjolla valtava määrä erilaisia somen hallintasovelluksia. Valikoima on laaja ja osa sovelluksista on hyödyllisiä ja osa täysin turhia.

Ei ole perusteltua olla käyttämättä uutta Google Analytics 4:sta, mutta jos syystä tai toisesta tarvitset vielä vanhan Universalin mallisen analytiikkatilin, se onnistuu tämän ohjeen avulla.