Viimeisimmät artikkelit

Ei ole perusteltua olla käyttämättä uutta Google Analytics 4:sta, mutta jos syystä tai toisesta tarvitset vielä vanhan Universalin mallisen analytiikkatilin, se onnistuu tämän ohjeen avulla.
Kuke logo animoituna

Giffit, nuo hypnoottiset, itseään toistavat minianimaatiot, ovat vallanneet sosiaalisen median storyt ja tarinat. Ne ovat usein poimintoja elokuvista, tv-sarjoista tai viraalivideoista.

Syyskuussa aloitin viiden kuukauden markkinoinnin harjoitteluni Mainostoimisto Kukella, ja nyt on ensimmäinen kuukausi takana. Kerron vähän mitä fiiliksiä harjoittelu on herättänyt, mitä kaikkea olen jo päässyt tekemään ja mitkä asia ovat hirvittäneet.

 

Google tarjoaa olennaisten markkinointikanaviesi tunnistamiseen työkalun: attribuutiomallinnuksen. Sen avulla voit parhaiten arvioida, mitkä ovat yleisimpiä konversioreittejä sinun ja asiakkaidesi välillä.

Eli miten asennetaan sama web-analytiikka kahdelle eri domainille

Lähtökohtaisesti Google Analytics seuraa vain yhtä domainia, mutta usein käytössä on kaksi eri domainia, joista toinen on normaalit verkkosivut ja toinen SaaS-palvelun kautta hankittava verkkokauppa, esim MyCashflow tai Shopify. Koska palvelut tulevat eri lähteistä, niillä on oltava eri domain, esimerkiksi www.kuke.fi ja shop.kuke.fi.