Viimeisimmät artikkelit

Yhteistyö mainostoimiston kanssa ei ole rakettitiedettä. Mainostoimistoon kannattaa olla yhteydessä matalalla kynnyksellä, mutta jo pienellä valmistautumisella yhteistyöstä tulee molemmin puolin jouhevaa ja antoisaa. Samalla myös tavoitteiden saavuttaminen on helppoa ja tehokasta. Parhaimmillaan asiakkaan ja mainostoimiston yhteistyö on kumppanuutta, jonka puitteissa ratkaistaan yhdessä liiketoiminnan ongelmia.

Huolella laadittu Instagram-tili tarjoaa pohjan toimiville julkaisuille. Instagramissa käyttäjät sitoutuvat muita some-kanavia helpommin brändeihin, joten oma ilme saa siellä kuulua ja näkyä. Instagram-tilin rakenteessa kannattaa noudattaa selkeyttä ja järjestelmällisyyttä alusta loppuun asti. Kuke Hack-vinkkisarjan kolmannessa osassa kerromme, miten siinä onnistut.

Tuotteiden tai palveluiden digimarkkinoinnissa hyvin kirjoitetut tuote-esittelyt, asiantuntija-artikkelit ja blogitekstit ovat hyödyksi. Ne puhuttelevat ja saavat toimimaan. Kun verkkosivusisältöjä mainostetaan Googlen eri verkostoissa, vaikuttaa niiden näkyvyyteen Googlen laatupisteet. Kuke Hack -vinkkisarjan toisessa osassa kerromme, mitä sisällöissä ja niiden Google-markkinoinnissa kannattaa ottaa huomioon.

Kuken uusi vinkkisarja alkaa somevinkillä, jossa käsitellään Instagramin karuselli-toimintoa. 

Karuselli-toiminto mahdollistaa kymmenen kuvan tai videon julkaisemisen samassa julkaisussa. Karuselli-julkaisussa kuvat ja videot rajautuvat samanmuotoisiksi. Vaihtoehtoina ovat neliö (1:1), pysty (1,91:1) ja vaaka (4:5). Toimintoa käyttämällä vältetään Instagram-spämmäys (samaa aihetta koskevien julkaisujen sarja).

Tammelassa Saaren kansanpuistossa vietettiin perjantaina 3.9.2021 MetsäHUB-tapahtumaa neljättä kertaa. Tänä vuonna MetsäHUBin teemana oli työhyvinvointi. Tapahtuma polkaistiin aamulla käyntiin työhyvinvointiseminaarilla, jossa oli puhumassa työyhteisövalmentaja Jyri Pulkkinen sekä  luontolähettiläs Mikko “Peltsi” Peltola. Peltsi puhui työn tekemisestä luonnossa ja vapauden tuomasta vastuusta sekä inspiraatiosta.