Viimeisimmät artikkelit


Logosta sanotaan, että se on yrityksen kasvot. Logosta tunnistat, juotko Pepsiä vai Coca Colaa tai esimerkiksi paljonko naapurin auto on maksanut. Logo kertoo yrityksesi identiteetistä. Se kuvastaa toimialaasi ja yrityksesi persoonaa.

Hyvä logo on erottuva ja yksinkertainen ja puhutteleva. Yksinkertaisimmillaan se on tekstistä ja grafiikasta muodostunut symboli, joka edustaa yritystäsi ja josta sinut tunnetaan.  

Sosiaalisen median kanavat oikein käytettynä ovat yritykselle tehokas ja toimiva keino brändimarkkinointiin ja viestintään. Tässä kolme napakkaa vinkkiä, joiden avulla nappaat onnistumiset sosiaalisen median eri kanavissa. Sosiaalisen median feedien tilaa vievät yhä enemmän yritysten sponsoroidut sisällöt ja maksetut mainokset. Kuinka pärjätä omien sisältöjensä kanssa muiden valtaamassa, ruuhkaisessa somemaailmassa?

Redis on NoSQL, jota voi käyttää vähentämään Drupalin lataamiseen tarvittavaa tietokantakuormitusta. Asentaminen cPaneliin ja käyttöönotto Drupal-asennuksessa tapahtuu seuraavasti. 

Tietokannan asentaminen

yum install redis

Jos repositoryä ei ole asennettu, kokeile

yum install epel-release

Käynnistä redis automaattisesti 

Miten sitä sanotaan, että ahneella on sellainen ikävä loppu. Ahnehditko markkinoinnillasi sellaista yleisöä kuin kaikki? Oletko muistanut kohdentaa? Tiedätkö kenelle kohdennat? Tunnetko ostavan yleisön vai teetkö markkinointia vain itsellesi omiin tarpeisiisi tietämättä oikein miten sen sanoisi?

Tämä kirjoitus käsittelee puhelimella kuvaamista. Se on kaikkien ulottuvilla ja sillä on helppo kuvata. Mutta miten saada mahdollisimman hyviä kuvia puhelimella? Tässä muutamia nopeita ja helppoja vinkkejä ja ajatuksia siitä mihin kannattaa kiinnittää huomiota.