Viimeisimmät artikkelit

Google Analytics on asennettu. Mitä seuraavaksi? Tässä muutamia vinkkejä hyödyllisen tiedon esiin saamiseksi. 

Kirjaudu Google Analytics -tiliin osoitteessa https://analytics.google.com. Jos sinulla ei ole Google Account -tiliä, klikkaa "Luo tili", toimi ohjeiden mukaan ja palaa Google Analyticsin kirjautumissivulle. Ensimmäistä tiliä luodessa sivu ohjaa tilin perustamiseen. Jos sinulla on jo tilejä, avautuu viimeksi katsomasi tili näytölle.

Logo ja graafinen ilme herättävät yrityksen eloon ja antavat sille kasvot sekä persoonallisuuden. Ne ovat äärimmäisen tärkeät kaikille yrityksille. Hyvä graafinen ulkoasu on selkeä, persoonallinen, erottuva ja kohderyhmän mukainen. Se tukee ja tehostaa yrityksen viestiä. Hyvästä graafisesta ilmeestä tulee yrityksen visuaalinen identiteetti.

Mad Men -televisiosarjassa eräs avainhenkilöistä tokaisee palaverin päätteeksi: “Arvostusta ei voi syödä.” Väittämän mukaan mainosalalla jaetaan palkintoja ja päähän taputuksia, mutta niille ei voi laskea todellista arvoa ilman materiaalista vastinetta – siis rahaa. 


Logosta sanotaan, että se on yrityksen kasvot. Logosta tunnistat, juotko Pepsiä vai Coca Colaa tai esimerkiksi paljonko naapurin auto on maksanut. Logo kertoo yrityksesi identiteetistä. Se kuvastaa toimialaasi ja yrityksesi persoonaa.

Hyvä logo on erottuva ja yksinkertainen ja puhutteleva. Yksinkertaisimmillaan se on tekstistä ja grafiikasta muodostunut symboli, joka edustaa yritystäsi ja josta sinut tunnetaan.