Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaamme esittävät toistuvasti tiettyjä kysymyksiä. Tässä vastauksia.

Jäikö jokin markkinointiin tai viestintään liittyvä asia pois listalta? Kysy pois. Me selitämme, selvitämme ja autamme. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Saavutettavuus on selkeää ja toimivaa viestintää. Kun viestisi on laadittu saavutettavaksi, sitä on helppo ymmärtää. Helppo ymmärrettävyys koskee kaikkia viestin vastaanottajia: puhelimella sisältöjäsi käyttäviä, kiireen vaivaamia ostajia ja tekoälyn algoritmeja. Varsinaisten erityisryhmien lisäksi siis monet muut yrityksesi viestinnän kannalta tärkeät kohteet hyötyvät saavutettavuudesta. Lue lisää saavutettavuudesta.

 

Domain eli verkkotunnus on verkko-osoite, johon voidaan liittää verkkosivusi ja/tai sähköpostisi. Fi-päätteiset verkkotunnukset myöntää Traficom, mutta yksityishenkilöt tai yritykset, jotka eivät ole palveluntarjoajia, eivät voi enää varata verkkotunnusta suoraan. Kuken kautta voi, ota yhteyttä!
 

 

Mainostoimistoa voi lähestyä joko suoralla toimeksiannolla, kuten “Tarvitsen verkkosivut, kiitos” tai ongelmalla, kuten “Asiakasvirtamme on kääntynyt laskuun. Mitä pitäisi tehdä?”. Molemmissa tapauksissa tarjoamme soveltuvia toimia, joilla pääset tavoitteisiisi. Sinä päätät kaikissa tilanteissa, minkä toimeksiannon haluat meille antaa.

Mainostoimistoa voi lähestyä ottamalla yhteyttä myyjäämme tai pyytämällä meitä olemaan yhteydessä sinuun. Laskutamme yhdessä sovituista toimeksiannoista sopimuksen mukaan. Yhteydenotto ei maksa mitään. 

 

Olemme apunasi aineistokysymyksissä. Myös olemassa olevien logojen vektorointi onnistuu.
Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme olla avuksi.

 

Kun asiakas on hyväksynyt aineiston, on hän sen jälkeen vastuussa aineiston oikeellisuudesta. Muistutamme tästä myös tarjouksessa ja sähköpostiemme allekirjoituksissa.

 

Kuke säilyttää aktiivisen projektin aikana tarvittavat aineistot ja materiaalit. Projektin tai kumppanuuden päätyttyä Kukella on oikeus poistaa tiedostot tai tarvittaessa säilyttää niitä, jos asiakassuhteen tai projektin oletetaan jatkuvan tulevaisuudessa. Materiaalin pitkäaikaissäilytyksestä sekä varmuuskopioinnista vastaa tilaaja. Ylimääräisistä aineistolähetyksistä laskutetaan kuluneelta ajalta voimassa olevan yleisen tuntihinnan mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje