Äänituotanto

Äänimaailman ja musiikin avulla annat brändillesi oikean sävyn. Musiikkia voidaan tehdä monenlaisiin käyttötarkoituksiin: yritysvideoihin, televisiomainoksiin tai someen.

Yksi ääni, monta kanavaa

Ääni on videon yksi tärkeimmistä osatekijöistä. Harkitulla äänimaailmalla, musiikilla ja rytmillä voit huomaamattomasti tukea yrityksesi viestiä.

Oli kanavasi sitten radio, televisio kuin some, modernissa markkinointiympäristössä omaäänisyys on valttia. Sitä tukevat tunnusmusiikit ja jinglet. Niillä kerrotaan, että yrityksellä on tunnistettava äänensä. Musiikki toimii parhaiten silloin, kun halutaan vedota ostajan tunteisiin. Sitä voi käyttää myös pohjana muiden videoiden äänisuunnittelussa.

Tunnusmusiikit ja jinglet yhdistetään usein radiomainoksiin, mainosvideoihin ja podcasteihin. Radiomainos on oiva valinta esimerkiksi uuden tuotteen tai palvelun lanseeramiseen. Tunnusmusiikit ja jinglet sopivat myös YouTube- ja somekanavien sisältöihin.

Kuuntelemme asiakastasi

Äänimaailman ja musiikin suunnittelussa on tärkeä lähteä selvittämään yrityksen toimialan ja tavoitettavien asiakkaiden kautta, millaista tunnelmaa halutaan asiakkaille välittää.

Kukella voimme toteuttaa radiomainokset ja podcastit käsikirjoituksesta äänityksiin. Keskustelemme toimeksiannosta kanssasi, kontaktoimme kanavat ja palkkaamme tarvittaessa puhujat. Radiomainosten tai videoiden viestiä voidaan tarvittaessa kyydittää yrityksen omalla uniikilla musiikilla tai äänimaisemalla.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje