Salon kehitysyhtiö Yrityssalo

Sitouttavat sisällöt ja videot kehitysyhtiön viestinnän tukena

Minkä tahansa elinkeinoalueen toiminta perustuu luotettavaan ja vetoavaan viestintään. Sellaiseen, joka puhuttelee yrityksiä toimialaan katsomatta. Salon kehitysyhtiö Yrityssalo lähestyi Kukea keväällä 2020 juuri näillä viestinnän tarpeilla.

“Kaipasimme sisällöntuottajaa yrityskauppoja koskevan artikkelisarjan tekemiseen. Tehtävään kuului raportointi tapahtumista, asiantuntijahaastattelut, valokuvaus kohteessa sekä artikkelien toimittaminen journalististen menetelmien mukaisesti. Kuken toimittamien artikkelien myötä olemme voineet jakaa tietoa Salon elinkeinoelämästä tuhansille alueen yrittäjille”, kertoo Salon kehitysyhtiö Yrityssalon kehittämispäällikkö Maija Pirvola.

Yrityssalon monikanavaisen viestinnän tavoitteena on vahvistaa paikallista elinkeinoelämää ja tarjota alueen yrityksille työkaluja kasvun kehittämiseen ja muutoksiin valmistautumiseen. Tässä olemme tukeneet Yrityssaloa monipuolisilla tekstisisällöillä, kuten asiantuntija-artikkeleilla, palvelukuvauksilla, advertoriaaleilla ja tiedotteilla. Yrityssalon verkkosivujen kävijädatan perusteella Kuken toimittamat sisällöt ovat olleet sivujen luetuimpia.

Sitouttavien sisältöjen lisäksi olemme vahvistaneet Yrityssalon viestintää videotuotannon avulla. Henkilöstövideot, tapahtumataltioinnit ja hankevideot ovat antaneet kasvot työntekijöille ja asiakkaille sekä kuvittaneet liike-elämän eri ilmiöitä.

 

 

“Työntekijöiden esittelyvideoilla meidän on ollut helppo lähestyä asiakkaitamme. Samalla olemme huomanneet, että asiakkaamme lähestyvät meitäkin matalammalla kynnyksellä. Videon avulla olemme voineet myös toteuttaa hanke- ja tapahtumakuvauksia. Se on ollut kustannustehokas viestinnän ratkaisu, varsinkin silloin kun projektissa on mukana monta henkilöä”, Pirvola tietää.

Sisällöntuotannon ja videotuotannon lisäksi Yrityssalo on saanut meiltä graafista suunnittelua ja viestinnän konsultaatiota. Olemme myös toteuttaneet heidän puolesta digimarkkinoinnin koulutuksia. 

Jos nämä palvelut kiinnostavat, ota yhteyttä, niin pohditaan millaiset sisällöt sinun tarpeisiisi sopisivat.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje