Kun uusi tuote esitellään maailmalle, monipuolinen markkinointi kannattaa. Varsinkin jos kyseessä on innovaatio. Sellainen kuin Valloo!

Valloo on avattaviin tiloihin suunniteltu valaistusratkaisu. Se on magneetin avulla toimiva valo, joka aktivoituu esimerkiksi ovea avattaessa. 

Konsepti on Olli Salolaisen vuosien kehittelyn tulos. Kun tuote näki päivänvalon, lähestyi hän Kukea. Valloon markkinoimiseksi valjastettiin koko Kuken keinovalikoima: brändi-ilme logoineen ja grafiikoineen, ketterät ja yksinkertaiset verkkosivut sekä puhuttelevat sisällöt niin tuotekuvauksiin kuin tuotepakkaukseen.

“Valloo on suunniteltu avattavien tilojen valaistusratkaisuksi. Se sopii käytettäväksi ulkovarastoon ja postilaatikkoon tai sisätiloissa kaappiin tai komeroon. Siis arkisiin tiloihin. Kuken suunnittelemassa pakkauksessa nämä ympäristöt on huomioitu. Myös verkkosivuilla vierailtuaan saa nopeasti selville, millaisesta tuotteesta on kyse”, Salolainen sanoo.

Tuotteen esittelyssä päädyttiin lisäksi tyylikkääseen mainosvideoon.

“Videolla esitellään tuotteen toimintaa sekä erilaisia ratkaisuja valaistuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Kuke onnistui hyvin kuvittamaan eri kohderyhmien ongelmat ja ratkaisun, jonka Valloo-valo heille kuhunkin tarpeeseen tarjoaa”, Salolainen kiittelee.

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje