Markkinoinnin ja viestinnän valmennukset

Nykymarkkinoinnin kenttä on laaja. Oikeiden ratkaisujen löytämisessä paukut kannattaa keskittää siihen, mikä hyödyttää eniten liiketoimintastrategiaa ja helpottaa päivittäistä työtä. Ammattilaisten johdolla pääset tekemään oikeita asioita.

Helpotusta markkinointiin

Markkinoinnin nopeatempoisella kentällä pärjääminen vaatii jatkuvaa osaamisen päivittämistä ja ylläpitämistä. Tarjolla on erilaisia koulutuksia ja oppaita yllin kyllin. Lukuisten markkinointikanavien ja -keinojen joukosta voi olla vaikea löytää ne parhaimmat, itselle sopivimmat vaihtoehdot. Myös somesisältöön liittyvät vaatimukset kasvavat sitä mukaan, kun käyttäjien määrä kasvaa ja eri ohjelmistot kehittyvät.

Kaikessa tässä voimme auttaa.

Markkinointiviestinnän ei tarvitse olla hankalaa. Kun perustyökalut ovat käsillä, ja hallussa on ajantasainen sisältöstrategia, on markkinointiviestintä helppoa ja vaivatonta.

Markkinoinnin ja viestinnän valmennusten avulla annamme sinulle avaimet yrityksesi päivittäisen toimintaan, oli kyse sitten somesisällön perusteista, Canvan käyttökoulutuksista tai markkinointimenetelmistä. Somekaveri-palvelulla puolestaan saat meistä sparrauskaverin kun tarvitset uusia ideoita tai haet uutta suuntaa somekanavillesi.

Tarpeisiisi räätälöityä valmennusta

Viestintää kehittämällä voimme vaikuttaa siihen, miten sinun asiakkaasi näkevät sinun tarjoamasi tuotteen. Muun muassa palvelumuotoilun työkalujen avulla voimme ratkaista viestinnällisiä pulmia yhteistuumin.

Jokainen valmennus ja koulutus voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan, jotta saat siitä mahdollisimman paljon irti päivittäisessä työssäsi. Jos sinulla on omia kipupisteitä, joihin haluat tukea ja ohjausta, kerro niistä meille. Olemme sinun ja koko viestintätiimisi tukena.
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje