Taittotyöt

Mainokset, verkkosivut, aikakauslehdet, kirjat… Kohtaamme erilaisia taittotöitä päivittäin. Mikä julkaisusi onkin, sommittelemme visuaaliset elementit ymmärrettävään ja vetoavaan muotoon, yrityksesi markkinointitarpeita mukaillen.

Ymmärrettäviä sisältöjä niin digi- kuin printtiaineistoihin

Taitto antaa julkaisulle muodon ja tyylin. Sen tarkoituksena on selkeyttää julkaisun sisältöä ja tarjota lukijalle helppo ja miellyttävä lukukokemus. Hyvän taiton tunnistaa siitä, että lukija keskittyy itse julkaisun sisältöön ulkoasun sijaan. 

Kukella olemme tehneet taittotöitä niin digi- kuin printtimainontaan. Toteutamme kaikenkokoisia ja -tyylisiä taittoja lehti-ilmoituksista flyereihin ja aina suurempiin kokonaisuuksiin, kuten kirjoihin, lehtiin, vuosikertomuksiin ja katalogeihin. Teemme taittoa vanhojen materiaalien pohjalta sekä luomme uusia kokonaisuuksia yrityksesi ilmettä mukaillen.

Avain onnistuneeseen taittotyöhön on asiakkaan kuunteleminen sekä hänen toiveidensa ja tavoitteidensa ymmärtäminen. Lopputuloksen tulee olla samaan aikaan halutunlainen sekä kohderyhmiä puhutteleva. Taittoon vaikuttaa merkittävästi myös julkaisun teksti- ja kuvasisältö. 

Hyvin toteutetut sisällöt tekevät taitosta kiinnostavan ja viimeistellyn. Viimeisen silauksen taittoon tekee julkaisuissa käytettävä paperi, koristelut ja erikoisefektit, jotka toteutetaan yhteistyössä painon kanssa.

Kukella luomme tyylikkäät ja huolellisesti toteutetut brändisi ilmeen mukaiset taitot, jotka luovat ammattimaisen ja uskottavan kuvan yrityksestäsi. 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje