Pakkaussuunnittelu

Mikä on ensimmäinen asia, mikä kiinnittää tuotteessasi ostajan huomion? Pakkauksen ulkoasu tietenkin! Kukelta saat monipuolista pakkaussuunnittelua – brändisi ehdoilla ja vahvalla asiakasymmärryksellä.

Paketoidaan brändisi!

Pakkaus ei ole vain tuotteesi kuori. Se on brändisi merkittävä kilpailutekijä. Organisaatiosi väsymätön lähettiläs kaupan käytävillä ja messupöydillä.

Vaikka asiakkaasi ei tuntisi tuotettasi tai brändiäsi, saa pakkaus usein tekemään ostopäätöksen. Kukella suunnittelemme monipuolisesti erilaisia pakkauksia, etikettejä, esittelymateriaaleja sekä muita myynninedistämisratkaisuja (POS-materiaalit).

Pakkauksesi voi olla ensimmäinen kosketuspiste brändisi ja asiakkaan välillä, joten on tärkeää antaa heti puhutteleva ensivaikutelma ostajalle. Tähän vaikuttavat kaikki pakkauksen ominaisuudet: muoto, materiaalivalinnat, värit, koko, fontit, tekstit ja kuvitus. Vaikuttavasti toteutettu pakkaus ei vain näytä hyvältä ja huolitellulta, vaan se myös antaa itse tuotteelle lisäarvoa ja tarjoaa ostajalle tarvittavan tiedon.

Suunnittelua asiakkaan silmin

Vaikuttavan pakkauksen suunnitteluun ei riitä pelkkä visuaalinen silmä, vaan se vaatii myös vahvaa asiakasymmärrystä. Kukella panostamme pakkausten suunnitteluun kokonaisvaltaisesti, brändisi huomioiden. Jos et ole varma miten jatkaa, autamme mielellämme viemään pakkausprosessin loppuun saakka.

Suunnittelun lisäksi huolehdimme koordinoinnista pakkausvalmistajan suuntaan. Näin voit olla varma, että saat juuri sitä mitä tilaat.
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje