Kuvitus

Mitä yrityksesi tai organisaatiosi olisikaan ilman kuvitusta? Artikkelit, verkkosivut, pakkaukset, data, mainokset... Kaikki ne heräävät henkiin kuvituksen avulla. Autamme tekemään yrityksestäsi tunnistettavan ja erottautumaan kilpailijoistasi.

Kuvitus helpottaa monimutkaisen tiedon omaksumista

Kuvitus helpottaa omaksumaan tietoa nopeasti ja ymmärrettävästi, sillä yhteen kuvaan voidaan sisällyttää suuriakin määriä tietoa. Kuvituksen tehtävänä on visuaalisesti havainnollistaa sisältöjä selkeästi ja kiinnostavalla tavalla. Sille on tilausta, kun sanottavaa on vaikea selittää sanoin tai kuvin. Kuvitus sopii sisällön rikastamiseen, tarinallistamiseen tekstin tueksi sekä informaation ja datan visualisointiin.

Kukella tuotamme kuvitusta yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Tekemiimme kuvituskuviin törmää tuote-etiketeissä, mainosmateriaaleissa, verkkosivuilla sekä infografiikoiden ja ikonien muodossa.

Viesti nopeammin perille kuvituksen avulla

Kuvitus on parhaita tapoja luoda yritykselle yksilöllinen tyyli ja saada se erottumaan kilpailijoista. Yhdenmukainen kuvitus lisää brändin tunnistettavuutta eri tilanteissa ja mediavälineissä. Parhaimmillaan se herättää tunteita, kestää aikaa sekä synnyttää oivalluksia. Kukella tiedämme, miten kuvalla voi tehdä yrityksestäsi tunnistettavan ja rakentaa brändimielikuvastasi muistettavan.

Kuvitus tehdään yrityksesi graafiseen ilmeeseen sopivaksi – osaksi laajempaa bränditarinaa. Suunnittelussa huomioimme kuvituksen käyttötarkoituksen ja kohderyhmän; tuleeko kuvitus nettisivuille vai tuotepakkaukseen ja onko se suunnattu lapsille vai aikuisille. Jo ennen kuvituksen tilaamista on tärkeä tietää, missä yhteyksissä sitä tullaan käyttämään ja mitä tyylisuuntaa sen halutaan edustavan.

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa uutiskirje